Dette er den lækreste og nemmeste bowl med laks og grønt. Jeg har spist den både til frokost og til aftensmad og den smager fuldstændigt forrygende.
Jeg havde en rest af min Den lækreste cremefraiche dressing som jeg brugte til. Men en gomadressing kunne også være virkelig lækkert til.
Jeg har ofte en portion syltede rødløg stående på køl, de holder ca. 14 dage. Du kan også lave dem samme dag, og lade dem stå et par timer. Opskriften finder du her Syltede rødløg.
Det er meget nemt og virkelig hurtigt at bikse en bowl sammen. Tanken er nemlig, at du bruger det du har – hermed kan du minimere dit madspild og få brugt alle dine rester. Jeg har her brugt kogte kolde brune ris. Det kunne ligeså godt have været bulgur, quinoa eller pasta. Jeg har brugt varmrøget laks (med peber), dem man kan købe i en portion hos fiskemanden eller i supermarkedet. Men har du en rest bagt, eller røget laks vil det også være perfekt. Jeg kommer helt sikkert til at lave mange flere bowls fremover – mest fordi jeg kan bruge alle mine rester men også fordi det både smager godt, er sundt og ikke mindst et smukt måltid.
Bowl med laks og grønt
Ingredienser
Fremgangsmåde