Denne glutenfri blommecrumble smager himmelsk. De søde/syrlige blommer bliver dejligt karamelliserede og den sprøde crumble ovenpå er sprød og sød.
Jeg har brugt minimalt med sukker i denne opskrift, da jeg synes at den bliver for sød, hvis der kommer mere i. Men det er selvfølgelig en smagssag. Jeg har også brugt en smule mindre smør end jeg plejer i crumblekager. Det var egentlig mest en forglemmelse, men det fungerer faktisk rigtig godt, så jeg har valgt at gå med den mængde smør.
Jeg synes at denne glutenfri blommecrumble smager virkelig skønt med mandelmel i. Det giver en rigtig god smag. Det er første gang jeg bruger mandelmel i en crumble, og bestemt ikke sidste gang. Du kan dog sagtens bytte mandelmel ud med en anden type mel, eller udelukkende blot bruge havregryn.
Det er min søns nye favoritkage (ifølge ham selv ) Og så er det en succes for mig!
Vi spiser den med cremefraiche til, da jeg synes at det syrlige passer perfekt til den søde kage.
Crumblekager
Jeg er ret vild med crumblekager. De er utrolig nemme og kan aldrig gå galt. Derfor har jeg efterhånden også en del forskellige opskrifter, dem finder du her:
Glutenfri blommecrumble

Ingredienser
Fremgangsmåde




