Kylling i grøn karry kokossauce

Kylling i grøn karry kokossauce

Denne opskrift på kylling i grøn karry kokossauce er simpelthen så skøn. Det tager 20 minutter at lave (kun længere hvis du bruger ris der kræver længere tid).

Der er masser af smag i den grønne karrypasta og jeg bruger fiskesauce i stedet for salt. Er du ikke til fiskesauce kan du altid udelade den og smage til med lidt salt i stedet, men pas på, nogle karrypastablandinger er ret salte. Jeg bruger en hel bestemt karrypasta, som jeg synes er den bedste man kan købe.

Kaffir limeblade er et must når jeg laver thai-inspireret mad som denne kylling i grøn karry kokossauce. Køb dem i en pose på frost og så kan du have den i årevis.

Jeg elsker wokretter og det er altid nemt at bikse sådan en sammen, hvis jeg ikke kan finde på andet. Den her kylling i grøn karry kokossauce er virkelig simpel med få ingredienser og så smager den helt fantastisk.

Er du også vild med thai-inspirerede retter, så se endelig også disse opskrifter

Torsk i grøn karry-kokossauce

Thai-karry med blomkål

Kylling i grøn karry kokossauce

7 oktober, 2021
: 4
: 10 min
: 15 min
: 25 min

Af:

Ingredienser
  • 500 g kyllingebrystfilet i tern
  • 1 stk. broccoli
  • 2 løg
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk. kokosolie
  • 1 spsk. grøn karrypasta
  • 5 stk. kaffir lime blade
  • ½ bundt forårsløg
  • 1 lime
  • En 1 tsk. fiskesauce (kan udelades) og evt. brug lidt salt i stedet
  • Ris som tilbehør
Fremgangsmåde
  • Step 1 Kog risene efter anvisning på pakken
  • Step 2 Pil og hak løgene fint
  • Step 3 Del broccolihovedet i mindre buketter og
  • Step 4 Skær det yderste af broccolistokken (ligesom du vil skrælle den)
  • Step 5 Og skær den i mindre tern
  • Step 6 Du skal bruge hele broccolien
  • Step 7 Kom kokosolie og grøn karrypasta på en varm wokpande
  • Step 8 Kom løgtern på panden og svits dem 1 minut
  • Step 9 Tilsæt kyllingetern og svits indtil kyllingen er næsten gennemstegt
  • Step 10 Kom broccolistykkerne på og svits et par minutter
  • Step 11 Hæld kokosmælk på og tilsæt kaffir limebladene
  • Step 12 Smag til med fiskesauce og saften fra ½ lime
  • Step 13 Skær forårsløg i skiver og kom halvdelen på wokpanden
  • Step 14 Server straks og pynt med limebåde og forårsløg.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *