En nem og lækker børne – og voksenvenlig ret herhjemme er hjemmelavede kyllingenuggets.De er utrolig simple at lave og det tager ingen tid.
De smager så godt, de er lækre sprøde udenpå og skønne og saftige indeni. Hjemmelavede kyllingenuggets kan bruges med alverdens tilbehør, prøv for eksempel med Honningbagte rodfrugter
Forleden fik vi de hjemmelavede kyllingenuggets sammen med grønne bønner vendt i olie og salt samt pasta med pesto (se her for en god opskrift på pesto).
Uden brug af friture
Jeg steger som regel i en blanding af olie og smør, det synes jeg giver det bedste resultat. De panerede kyllingestykker skal ikke stege mere end omkring 5 minutter på hver side, alt afhængig af hvor tykke stykkerne er.
Jeg er ikke den store fan af, at friturestege alt for meget– heldigvis bliver disse kyllingenuggets helt perfekte på panden.
Vi havde rester tilbage. Dem varmede jeg i ovnen et par dage senere og de var stadig super lækre.
Disse lækre hjemmelavede kyllingenuggets fungerer også rigtig godt på madpakken. Enten som en lille hapser, eller skåret i skiver i en salat.
Hjemmelavede kyllingenuggets
Ingredienser
Fremgangsmåde
3 thoughts on “Hjemmelavede kyllingenuggets”