Mørbradgryde er, i min verden, den perfekte gryderet, som kan spises året rundt. Den kan laves på et hav af måder og med diverse variationer af grønt, med eller uden bacon osv. Jeg har selv lavet et utal af forskellige mørbradgryder og jeg har efterhånden fundet min egen favorit.
Denne opskrift er med champignon og ellers er der ingen grøntsager i selve sovsen, dem vælger jeg at spise ved siden af, i dag blev det dampet broccoli. Jeg laver som oftest ris, men kartoffelmos er også virkelig lækkert til mørbradgryde.
Når du laver mørbradgryde så husk at brune både bacon, løg, pølser og champignon af først. Brun så dernæst kødet på begge sider før du tilsætter resten, så får du mest muligt smag i din ret.
Om mørbradgryde er usundt?
Næ det behøver den ikke være. Jeg bruger 8 % madlavningsfløde og spiser en masse grøntsager som tilbehør. Men selvfølgelig, hvis du spiser flere portioner (og for meget), så er intet jo sundt 😉
Mørbradgryde
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 thoughts on “Mørbradgryde”