Denne opskrift på stegt rosenkål med bacon og parmesan er simpelthen fantastisk. Bacon, parmesan og rosenkål passer virkelig godt sammen. 🙂
Rosenkål, ja eller nej?
Måske du rynker på næsen ved tanken om rosenkål. Og måske har du det svært ved tanken om, at spise dem? Er det tilfældet, vil jeg klart anbefale, at du begiver dig ud i at stege dem. Jeg steger altid i en blanding af smør og olivenolie. Det er min favorit-tilberednings-metode når jeg laver rosenkål. Det er virkelig lækkert og det giver en helt anden fornemmelse end de udkogte rosenkål som mange mennesker måske associerer rosenkål med.
Rosenkål er i øvrigt super sunde. De har blandt andet et højt indhold af fibre og giver derved en rigtig god mæthedsfornemmelse.
Min version af stegt rosenkål med bacon og parmesan er perfekt som tilbehør til aftensmaden. Jeg er selv ret vild med lune grøntsager – det kan være sammen med en god bøf, stegt kylling eller noget helt tredje.
Jeg elsker alle former for kål, og jeg har mange opskrifter på salater og andet tilbehør med kål, et par af dem finder du her:
Sprød kålsalat med æble, selleri og valnødder
Spidskålssalat med æble og saltede mandler
Spidskålssalat med pomelo og gomadip
[
Stegt rosenkål med bacon og parmesan
Ingredienser
Fremgangsmåde