Syltede rødløg

Syltede rødløg

Syltede rødløg er perfekte som tilbehør. Jeg bruger dem i salater, på tapasbordet, ovenpå en avocadomad eller bare som tilbehør til aftensmaden. 

Det er super nemt at lave – og ud over de flotte farver som pynter på middagsbordet, så smager det bare sindsygt godt 🙂

Det kan nærmest ikke gå galt, når du bare husker: lige dele af sukker, vand og eddike. 

Jeg kommer altid lidt peberkorn og laurbærblade i, det giver ekstra smag til lagen. 

Rødløgene kan sagtens holde sig i en lufttæt beholder eller i et patentglas i op til 14 dage på køl, hvis de altså ikke når at blive spist inden 🙂

Syltede rødløg

27 februar, 2020
: 1 glas
: 10 min
: 10 min
: Easy

Af:

Ingredienser
  • 5 rødløg
  • 1 dl vand
  • 1 dl æblecidereddike
  • 1 dl sukker
  • 10 peberkorn
  • 2-3 laurbærblade
Fremgangsmåde
  • Step 1 Kom eddike, sukker og vand i en kasserolle
  • Step 2 Varm det godt igennem og indtil sukker er opløst
  • Step 3 Tilsæt laurbærblade og peberkorn
  • Step 4 Pil rødløgene og skær dem i halve og derefter i skiver
  • Step 5 Kom løgene i et syltetøjsglas eller en anden tæt beholder
  • Step 6 Hæld væden hen over og lad det stå i køleskabet
  • Step 7 Rødløgene er super lækre allerede efter et par timer



3 thoughts on “Syltede rødløg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *