Den her opskrift på de lækreste kikærte-spinatvafler med stenbiderrogn er virkelig skøn.
Jeg elsker vafler – særligt elsker jeg i øjeblikket, at eksperimentere med opskrifter på vafler i alle afskygninger (jeg har nemlig købt en nyt vaffeljern, som skal testes!).
I øjeblikket er jeg i fuld gang med at afprøve vaffel-opskrifter som måltid – og ikke dessert (det kommer jeg til).
Denne opskrift på kikærte-spinatvafler med stenbiderrogn passer rigtig godt som en forret eller en snack/appetizer. Jeg bruger kikærtemel i opskriften, men hvis du ikke har det, kan du sagtens bruge almindelig hvedemel, grahamsmel eller havregryn.
Hvorfor vælge kikærtemel?
Foruden kikærtemelets høje indhold af protein, har det også et højt indhold af kostfibre. Dette gør, at du, når du laver dine vafler med kikærtemel som base, bliver mere mæt end, hvis du brugte hvedemel. Ikke nok med det, så holder du dig også mæt i længere tid. Kikærtemel er lavet på formalede kikærter og har en lidt nøddeagtig smag, som jeg synes passer rigtig godt i mad-vafler (som jeg kalder dem). Derudover er mine kikærte-spinatvafler helt uden gluten og sukker.
Stenbiderrogn er en af min absolutte yndlings-spise her på denne tid af året (sæsonen er bare alt for kort). Sammen med de syrlig/søde Syltede rødløg og den cremede og fede cremefraiche er det et virkelig lækkert lille måltid. Måske med et glas bobler eller kølig hvidvin :-).
Hvis du også elsker stenbiderrogn, kan du også prøve denne virkelig skønne opskrift med rugbrødschips til Stenbidderrogn.
Kikærte spinatvafler med stenbiderrogn
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 thoughts on “Kikærte-spinatvafler med stenbiderrogn”