Rødbede-Quinoa burger

Rødbede-Quinoa burger

Denne opskrift på en rødbede-quinoa burger er den skønneste vegetariske udgave af en smagfuld og lækker burger. 

Jeg har lavet min rødbede-quinoa burger helt simpel. Et par grønne salatblade, mayonnaise og sennep samt mine Syltede rødløg. Det er den helt perfekte kombination synes jeg.

Burgerbøfferne er utrolig nemme at lave og det tager maksimum 30 minutter.

Opskriften er denne her: Quinoadeller med rødbede. Jeg har blot lavet dellerne større og en anelse tyndere, så de passer bedre i en burger. Til den portion som er i opskriften, får du 5 stk. burgerbøffer. 

Bøfferne mætter utrolig godt, også selvom de ikke består af kød. Quinoa er fyldt med proteiner og kostfibre og er altså perfekte at bruge i alle former for vegetarisk fars. 

Hvis du vil læse mere om quinoa og det lille frøs fantastiske næringsmæssige egenskaber, så vil jeg anbefale, at du læser et par af mine andre opskrifter som du finder her:

Quinoasalat

Lun quinoasalat med peberfrugt og squash

Dadelkugler med quinoa

Mættende salat med laks, æble og quinoa



2 thoughts on “Rødbede-Quinoa burger”

  • Kan man koge rødbederne før brug? Jeg bryder mig ikke om smagen af rå rødbeder men synes de bliver mildere i smag når de er kogt

    • Hej Sine

      Du kan sagtens koge rødbederne. Så ville jeg vælge at mose dem og bruge dem på den måde i “farsen”. Det har jeg gjort med kartoffel flere gange, så jeg er helt sikker på, at det også vil fungere rigtig fint med rødbede.
      Lad mig endelig høre fra dig, hvis du prøver <3

      Rigtig god aften til dig.

      Mange hilsner
      Ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *