Denne opskrift på en rødbede-quinoa burger er den skønneste vegetariske udgave af en smagfuld og lækker burger.
Jeg har lavet min rødbede-quinoa burger helt simpel. Et par grønne salatblade, mayonnaise og sennep samt mine Syltede rødløg. Det er den helt perfekte kombination synes jeg.
Burgerbøfferne er utrolig nemme at lave og det tager maksimum 30 minutter.
Opskriften er denne her: Quinoadeller med rødbede. Jeg har blot lavet dellerne større og en anelse tyndere, så de passer bedre i en burger. Til den portion som er i opskriften, får du 5 stk. burgerbøffer.
Bøfferne mætter utrolig godt, også selvom de ikke består af kød. Quinoa er fyldt med proteiner og kostfibre og er altså perfekte at bruge i alle former for vegetarisk fars.
Hvis du vil læse mere om quinoa og det lille frøs fantastiske næringsmæssige egenskaber, så vil jeg anbefale, at du læser et par af mine andre opskrifter som du finder her:
Kan man koge rødbederne før brug? Jeg bryder mig ikke om smagen af rå rødbeder men synes de bliver mildere i smag når de er kogt
Hej Sine
Du kan sagtens koge rødbederne. Så ville jeg vælge at mose dem og bruge dem på den måde i “farsen”. Det har jeg gjort med kartoffel flere gange, så jeg er helt sikker på, at det også vil fungere rigtig fint med rødbede.
Lad mig endelig høre fra dig, hvis du prøver <3
Rigtig god aften til dig.
Mange hilsner
Ditte