Denne lækre bowl med quinoa, sød kartoffel og ristede kikærter blev til af de rester jeg havde i mit køkken. Resterne blev til denne skønne kombination af sprød salat, sprøde friske granatæblekerner, smagfulde små tern af sød kartoffel og de lækreste sprøde kikærter.
Jeg lavede en simpel vinaigrette til. Opskriften på den finder du her: Mættende salat med laks, æble og quinoa
Hvorfor bowls?
Hvorfor ikke 🙂 Jeg synes det ser fantastisk indbydende ud når hver komponent er for sig og det giver en smukt farvespil til din salat. Hvis du vil, kan du blot blande det hele sammen når du spiser det.
Ristede kikærter kan laves på mange måder og du kan tilsætte lige præcis de krydderier du ønsker. Er du til mere spicy, så tilsæt chiliflager. Se også denne opskrift, hvor jeg rister kikærterne i ovnen Krydrede kikærter
Det kan være svært at lave en opskrift på en bowl, for i virkeligheden er der intet rigtigt eller forkert. Du kan blot bruge lige det du har derhjemme i køle- eller køkkenskabe. Det er altså den perfekte reste-ret eller stop madspilds-ret.
Som hovedregel går jeg efter forskellige farver (de fleste af os bliver glad af farverig og smuk mad).
Har du nogle favoritter i dine bowls?
Ud over denne bowl med quinoa, sød kartoffel og ristede kikærter, kan jeg også anbefale disse skønne opskrifter:
Bowl med quinoa, sød kartoffel og ristede kikærter
Ingredienser
Fremgangsmåde