Jeg er vild med tunsalater som denne – helt simpel og med en masse lækkert grønt tilbehør. Jeg laver ofte selve tunsalaten uden noget grønt i, det vil jeg hellere have ved siden af som denne frokost bowl med tunsalat. Det gode ved at lave bowls er jo, at man fuldstændig selv kan vælge hvad der skal i. Et godt trick er dog at tænke i farver – masser af farver. Det siges jo, at vi spiser med øjnene 🙂
Speltkerner kan købes færdigkogte, hvilket er super smart. De fås både i små dåser eller poser. Kan du ikke finde dem, så køb en pose og kog dem efter anvisningen på pakken.
Selv min søn kan godt lide bowls som denne. Dog udskifter jeg perlespeltkernerne med pasta og spidskålen med agurk eller peberfrugt og så udelader jeg de syltede rødløg. Mange børn kan bedst lide at de forskellige komponenter er adskilt og det er jo perfekt når vi snakker bowls.
Er du også vild med nemme løsninger til frokosten eller den lette aftensmad? Især lette retter med fisk, så vil du måske også synes om disse opskrifter:
Kikærte-spinatvafler med stenbiderrogn
Jeg kan kun anbefale at lave sine egne syltede rødløg. Det tager max. 10 minutter og så skal de stå på køl et par timer, så har du det lækreste tilbehør som kan bruges til ALT. Opskriften finder du her:
Frokost bowl med tunsalat
Ingredienser
Fremgangsmåde