Denne opskrift på cremet linsesuppe med tomat og kokosmælk er skøn på en grå og kold dag. Det er en let spicy suppe med masser af smag.
Jeg er forkølet og fik sådan lyst til en varm suppe (som jeg kunne smage!). Der er masser af ingefær og hvidløg i. Jeg lavede den dog ikke alt for stærk, da min søn også skulle spise den.
Opskriften på cremet linsesuppe med tomat og kokosmælk er utrolig nem at gå til. Det er vigtigt, at stege krydderierne af som det første og herefter svitse løg, hvidløg, ingefær og chili. Herefter skal alle ingredienserne i gryden og det skal koge helt mørt. De røde linser skal være helt udkogte – bemærk at de skifter farve og bliver helt lyse. Til sidst bruger jeg en stavblender til at blende det hele.
Denne suppe mætter utrolig godt, og den er fyldt med protein fra de røde linser.
Jeg havde et brød som var nogle dage gammelt, det blev til mine lækre Hjemmelavede brødcroutoner.
En god skefuld cremefraiche i suppen inden servering kan anbefales 🙂 Eller gem lidt af det tykke, øverst i kokosmælken og kom en skefuld i ved servering.
En anden lækker suppe, der er stopfyldt med grøntsager er min gulerodssuppe, se opskriften her: Spicy og cremet gulerodssuppe
Cremet linsesuppe med tomat og kokosmælk
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 thoughts on “Cremet linsesuppe med tomat og kokosmælk”