En klassisk svensk pølseret er virkelig nem at lave. Det kræver forholdsvis få ingredienser, det tager maksimum 30 minutter og så er den et hit for de fleste, både børn og voksne.
Svensk pølseret er en totalt undervurderet ret, hvis I spørger mig. Den er nem at lave og smager virkelig godt. En rigtig lækker cremet sammenkogt ret.
Tips til en cremet svensk pølseret
Jeg kan bedst lide min svenske pølseret relativt snasket og ”sovset”, jeg synes den er kedelig at spise hvis den er tør, derfor sparer jeg ikke på fløde og madlavningsfløde når jeg laver den. Jeg vil klart anbefale at lave retten i en stor gryde eller en sauterpande, da det godt kan være vanskeligt, at røre rundt på en almindelig pande.
Der er ingen grøntsager i svensk pølseret, derfor serverer jeg den som den er og laver noget dampet broccoli og gnavegrønt til (oftest gulerødder, peberfrugt og agurk).
En anden skøn ret er en klassisk Pasta bolognese, den er ligeså børnevenlig som den svenske pølseret og så er det nemt at lave et stor portion som kan fryses ned.
Svensk Pølseret
Ingredienser
Fremgangsmåde