Dette er min bedste opskrift på den lækreste cremefraiche dressing. Det er en dressing jeg laver utrolig ofte, jeg er nemlig ikke så meget til færdiglavede dressinger – og slet ikke når det tager et minut at bikse denne her sammen.
Vi spiser ikke så forfærdelig meget sovs herhjemme, til gengæld bruger vi utrolig meget cremefraiche dressing i stedet for. Denne opskrift på den lækreste cremefraiche dressing er også god som base i en pastasalat eller en kold kartoffelsalat.
Et par eksempler på, hvornår jeg bruger denne skønne dressing som tilbehør: Til kylling, til kød, til fisk, til vegetardeller (Vegetariske deller, Quinoadeller med feta), Kyllingefrikadeller med squash og timian, Honningbagte rodfrugter, Bagte grøntsager med persilleolie, som dip til grøntsagsstænger osv.
Basisopskriften kan varieres i det uendelige. Nogle gange tilsætter jeg purløg (som her på billedet) eller persille, andre gange er den bare helt plain.
Vigtigst af alt er, at der ikke skal spares på fedtet. Det er altså vigtigt at bruge 18% cremefraiche, det er her al smagen er 🙂 Og så er det vigtigt, at bruge den helt rigtige ravigotte og altså ikke en normal sennep. Ravigotte sennep er meget sødere og passer virkelig godt sammen med cremefraiche.
Den lækreste cremefraiche dressing
Ingredienser
Fremgangsmåde
10 thoughts on “Den lækreste cremefraiche dressing”